21 Mart 2017 Salı

Instagram Çektiğin Canlı Yayını Kaydetme Özelliği Geldi | 20.03.2017 instagram Yeni özellik

Instagram ve Whatsapp, Facebook bünyesine katıldıktan sonra Facebook çağın ihtiyaçlarını karşılamaya ve şirketine değer üstüne değer katmaya devam ediyor.

Snapchat uygulaması ile parlayan Story ve Snap kavramı önce Instragram'a sonra Whatsapp'a daha sonra da Facebook Messenger'a entegre edilerek adeta kullanıcılarına yeter dedirtmişti. Kimi kesimlerce de beğenilen bu özelliklerden sonra Facebook şirketi canlı yayın özelliğini en son Instragram'a getirmişti ama yapılan canlı yayınlar sonrasında kişi yaptığı bu yayını kaydetmek isterse Instagram ile bunu gerçekleştiremiyordu.

Instagram Canlı yayınını kaydedebileceksiniz
20.03.2017 tarihinde new Story kısmında Instagram'ın bizzat kullanıcılarına duyurduğu bu özellik kimi kullanıcılar tarafından beğenilirken kimi kullanıcılarca da eleştiri yağmuruna tutuldu. Artık her programın birbirine benzediğini Twitter'ın twit için; Instagram'ın fotoğraf için Facebook'un daha kapsamlı kullanımlar için, Whatsapp'ın sohbet için kullanıldığını bu özellikler ile parladığını ama günümüzde her sosyal medyanın birbirinin yapabildiği her özelliğin eklenmesi ile hepsinin sanki aynı platformmuşcasına hizmet verdiğini savunarak bu programlar eleştirildi.


1 yorum:

  1. Hocam yazılarınızı beğeniyorum

    Nuri ÖZKAN Blog
    Gelişmeler ve güncel olayları anlatan en kaliteli ve yenilenen blogu

    nuriozzkan.com

    YanıtlaSil