13 Ocak 2014 Pazartesi

Bilge Adam hakkında bilginiz var mı? Kimdir? Ne iş yapar?

Bilge Adam hakkında bilginiz? Seciciyazar.blogspot.com
Bilge Adam Kimdir? Ne iş Yapar

Diğer bir deyişle "Bilgi Teknolojileri Akademisi" Bilge Adam Kurumsal olarak bir iş sektörü Bireysel olarakta bir kurs niteliği olarak görülebilir.

Ayrıca; Bilge adam her yıl düzenli olarak üniversitelere broşürler dağıtır ve çeşitli üniversitelerde konferanslar verir. Örneğin 2013 yılının ilk çeyreğinde Haliç Üniversitesinde verdikleri konferanstaki konuşmacıları asla kendi firmalarını övmedi.

Kullandığı bu dil salondaki konuklarıda etkiledi. Bilişim sektörünün gereksinimlerinden bahsedilmesine rağmen asla biz öyleyiz biz böyleyiz diye kendilerinin tercih edilmesi için övgü dolu sözcükler kullanılmadı.

Salondaki izleyicilerde birisi Bilge Adam'ı sadece yeni mezunların tercih ettiğini ve tecrübeli kişilere göre Bilge Adam'ın biraz amatör kaldığını, çevresinden aldığı duyumlar neticesinde böyle bir yargıya kanaat getirdiğini söyledi.

Böylesine bir itham karşısında Bilge Adam adına konferansta yer alan kişi ise duruşunu asla bozmadan konuğa sakin ve tane tane açıklar şekilde bahsettiği konudaki yargılarını anlattı.

İşte Kendi sitelerindeki tanımları:

Kurumsal: Tüm bilgi teknolojileri hizmetleri Bilge adam kurulsam ile bir arada! Türkiye'de bilgi teknolojileri eğitiminde en çok tercih edilen eğitim kurumu Bilge Adam, kurumsal müşterileri için eğitim, danışmanlık ve yazılım hizmeti sunuyor.

Bireysel: Bilgisayar teknolojileri ile alanındaki sertifika eğitimlerinde Türkiye'nin en çok tercih edilen özel eğitim kurumu olan Bilge Adam, bugünün ve geleceğin meslekleri için uzmanlar yetiştiriyor.

0 yorum to “Bilge Adam hakkında bilginiz var mı? Kimdir? Ne iş yapar?”

Yorum Gönder